Souper 2011
Wanneer?
Zaterdag 2 april 2011 om 19u.
Waar?
Brasserie De Scheve 7
Zijn reeds ingeschreven (totaal: 46 personen op 31/3 - info van MDJO)
Senior | Vlees |
Vegetarisch |
---|---|---|
Rudy Lootens en Veronique | 2 | |
Jeroen Rombaut en Delphine | 2 | |
Marc Dejonghe en Martine | 2 | |
Freddy De Vliegher en Gert | 1 | 1 |
Frank Van de Velde en Linda | 2 | |
Marc Boone en Clo | 1 | 1 |
Mik Van Daele en Karen | 2 | |
Jo De Coninck en Sonja | 2 | |
Filip Colpaert | 1 | |
Lieven Van de Velde | 1 | |
Lukas Haerens | 1 | |
Yves De Veusser en Sonja | 2 | |
Eddy De Baets en Sabine | 2 | |
Bruno Vagenende en Inge | 2 | |
Tony Vermeire en Valentine | 2 | |
Martin Van Rijckeghem en Gonda | 2 | |
Nicole Vandeputte | 1 | |
Vera Roesbeke en Carlos | 2 | |
Luc De Cuyper en Marijke | 2 | |
Hans Locy en Anneke | 2 | |
Lieven Dossche en Helga | 2 | |
Johan Beirnaert | 1 | |
Dirk Salens en Mieke | 2 | |
Nic De Langhe | 1 | |
Hugo Brausch en Katrien | 2 | |
Roeland Rombaut en Sarah | 2 |
De Menu (keuze uit vlees of vegetarisch)
Vleesmenu
Voorgerecht: Oosters beursje met gewokte groenten en scampi, sausje van rode paprika
Hoofdgerecht: Parelhoen met dragon whiskysaus, groententaartje, appeltje uit de oven met besjes, gratin dauphinois
Dessert: crème brûlée met gekarameliseerde appeltjes en calvados
Vegetarisch menu
Voorgerecht: Oosters beursje met gewokte groenten en quornreepjes, sausje van rode paprika
Hoofdgerecht: Groentenburger met dragon whiskysaus, groententaartje, appeltje uit de oven met besjes, gratin dauphinois
Dessert: crème brûlée met gekarameliseerde appeltjes en calvados
Drank
½ fles cava pp als aperitief met hapjes, ½ fles wijn pp en water aan tafel en koffie.
Na het tafelen trakteert Frederik ons op een rondje van het huis, en vanaf dan dient iedereen zelf zijn drank te betalen.